ietthavavrosor - september 2015

åtta trettio till nio fyrtiofem

publicerat: | Kategori: tankar
 
 H&M väska, fem kronors kaffe och ensamhet
 
Sitter i min säng, dricker julte (penny, please) och ser på min nya favorit streamer på twitch. Tänkte väl hoppa in i duschen och färga håret snart, skulle även behöva städa och tvätta lite kläder innan jag letar på mina piercingnålar. Smiley time!

Kommentera inlägget

fucking gaston

publicerat: | Kategori: tankar
 
 
Sitter med en av de där gigantiska tekopparna från indiska och funderar lite om det ens är möjligt för en människa att dricka upp en fylld sådan innan dess innehåll svalnat? Mitt te luktar som en blanding av hö och det där lite för dyra myggmedlet som luktar citron. Vilket får mig att komma ihåg att jag verkligen borde redigera de sista bilderna av Carneval... men jag orkar fan inte det..
 
Hösten är på väg och det märks så tydligt, menar nu inte bara på vädret och löven. Menar mest det faktum att min ångest är lite ogenomlidlig just nu. Hade klassfoto igår, klarade inte ens av att gå dit pga kände mig ful.. japp, det går bra nu!
 
Har i alla fall tillåtelse att smälla till Italienarna på skolan om de fortsätter stirra/ viska/ skratta, så ... det är väl alltid något? (heh) Lyssnar även på 'beauty and the beast' låtarna i ordning, fiiiiiiiint xx

Kommentera inlägget

vad sker?

publicerat: | Kategori: tankar
 
Sitter just nu i Farmor och Farfars lägenhet cirkus två minuter från min skolan, alltså två minuter från stan. Om trettiotvå minuter öppnar redrum och jag kan äntligen gå dit och köpa hårfärg. Gjorde nämligen misstaget igår att bleka min utväxt utan att kolla hur mycket blå hårfärg jag hade kvar. Visade sig nämligen att jag hade ungefär ingenting alls kvar i någon av mina tre burkar hemma (fråga mig inte varför jag har kvar de, har uppenbarligen problem med att slänga tomma hårfärgsburkar?). Så ja, nu sitter jag här med blond utväxt, ljusturkost hår och mörkblåa toppar. Vilket är ganska intresant med tanke på att mitt hår ska vara grönt, blått och sedan lila...? 
 
Hår snälla; sammarbeta lite med mig!
 
I övrigt då? Måendet är ganska långt nere i botten men lyckades lämna in två engelskauppgifter nyss, så är i alla fall ikapp i skolan. Vilket känns ganska så grymt just nu, skolan är liksom det enda jag har i mitt liv som är relativt stadigt just nu. Relationer och hem är ett stort frågetecken just nu...vilket är skitjobbigt. Att bo på ett ställe jag inte kan kalla för hem, med folk som, visserligen bryr sig, men inte vill ha mig där är hemskt. Finns nog inget annat sätt jag kan säga det på, det suger helt enkelt och om jag tidigare tyckt att jag inte passat in någonstarns är ju detta 1000x värre. Welp, det löser sig väl säkert på något vis. Hur vet jag inte ännu men det kan ju knappast bli värre i alla fall.
 
Skyll på mig om det börjar regna
För ja; jag sa nyss att det i all fall inte kan bli värre...