ietthavavrosor - inte direkt lärarens favorit

inte direkt lärarens favorit

publicerat: | Kategori: tankar
 
 
"prokrastinera; ja men det är ju du bra på Penny, eller hur?"
"är du säker på att du kommer klara av gymnasiet i år Penny? borde du inte hoppa av. du kan ju börja på folkhögskolan istället."
Fina kommentarer jag fått denna vecka utav min svensklärare/ kontaktlärare.
 
Jag vet inte riktigt vad jag har gjort de senaste veckorna för att förtjärna dessa nedlåtande kommentarer? Visst, min närvaro är inte perfekt men jag har mina anledningar och mina lärare vet om de. Särskilt vet läraren som sagt dessa saker till då hon faktiskt är min kontaktlärare och därför fåt veta nästan allt! Att hon då ska skicka onödiga pikar emot mig och vara allmänt nedlåtande och opeppeande känns absurt! Hon har visserligen trott att jag inte kunde någonting och behövde ha hjälp med att läsa det nationella provet, dock trodde jag att mina betyg vad tillräkligt mycket utav ett wake-up call för henne.
Tydligen inte.
 
Det gör mig bara så jävla frustrerad hur hon kan sitta där och låtsas bry sig, när jag ser i hennes ögon att hon inte ens vill ha mig där. När jag ser att hon enbart tycker att jag är en börda. När jag ser att hon enbart vill bli av med mig. Saken är den att om hon tycket det kan hon hålla det för sig själv, hon behöver faktiskt inte uttrycka det på något vis mot mig. Jag behöver inte detta! Jag behöver någon som pushar mig och som säger att jag faktiskt kommer klara av skolan i år, för jag själv tvivlar på det!!! Hur ska jag kunna tro på mig själv när inte ens min lärare tror på mig?
 
pushande och fint.
tack.
Kommentarer
Emma :):

JAG tror på dig! Vem har du som lärare? Sådär får dom ju självklart inte bete sig, går säkert att anmäla om det fortsätter.
Försök att se det som ett bränsle att bevisa idioten fel, klart du kommer klara det :) <3