ietthavavrosor - from the land of dreams

from the land of dreams

publicerat: | Kategori: tankar
 
Det var fyra år sedan vi träffades, fyra år sedan jag hon gav mig en sista kram innan hon åkte till Stockholm för att ta flyget tillbaka hem till Landet med sin egna dröm. USA, varför ligger du så jävla långt bort?
 
Nu är hon i Sverige igen och har varit det sedan i fredags. När jag sitter utråkad i ett engelska klassrum på tvåhundra har hon ännu inte hört av sig, eller ens svarat när jag försökt höra av mig till henne. Vart är hon? Jag behöver henne, jag har saknat henne så jävla länge nu att jag inte tror att jag klarar mig en enda dag till. Eller sminket hon har med sig åt mig, har alldeles för lite smink ;) (eller inte)
 
Mest behöver jag dock träffa henne för att få känna en gnutta lugn bara. Har oroat mig så otroligt mycket kring hur jag ska göra med mina ärr; visa dom eller gömma dom? Självklart är det rätta svaret att visa dom och inte tänka på de alls. Tyvärr vet jag inte om jag klarar det, särskilt inte nu när jag inte träffat henne på så lång tid. Jag känner henne knappt nu ju... jag har absolut ingen aning hur hon kommer reagera; absolut ingen jävla aning
 
Fokuset är bortblåst och skolan börjar redan lida, så kanske oron borde läggas i bagageutrymmet nu och göra ett försök att flytta om fokuset till engelska upgiften.
vad nu den var..
let's smile!