ietthavavrosor - tankar kring skolan

tankar kring skolan

publicerat: | Kategori: tankar
 
Jag är varken dum eller lat, om jag ska vara ärlig är jag nog ganska smart ändå. Jag mår helt enkelt bara för psykiskt dåligt för att klara av att gå i skolan med en massa människor jag innerst inne hatar.
Jag klarar inte av att ha 100% närvaro när jag får näst intill ingen sömn alls på kvällarna.
Jag klarar inte av att hantera alla människor och deras idiotiska pikar.
Jag klarar inte av att gå i en klass med personer jag enbart har ytliga relationer med.
Jag klarar inte av att få ett E i ett ämne jag utan problem skulle klara ett A i om jag mått bra.
Jag klarar helt enkelt inte av skolan.
 
Just nu känner jag mest för att hoppa av gymnasiet, plugga på distans hemifrån och köpa en islandshäst jag kan spendera all min lediga tid på vardagarna med. Helgerna vill jag helst ska vara ett fyllda av galna impulser, winnerbäck, rött vin och de personer jag bryr mig mest om.
 
Dock vill jag även dansa, kunna köpa kaffe på vasacafét för fem kronor och ta studenten om ett och ett halvt år. men...om jag försöker vara lite realistisk inser jag dock snabbt att det inte är möjligt för mig. Inte som livet ser ut just nu i alla fall. För faktum är att jag ännu har impulser till självskada varje dag, att badrum ännu triggar mig till att spy och att jag är rädd för att köpa mer medicin då alla de tabletterna tillsammans kanske skulle bli livsfarlig om jag tog dom alla tillsammans med alkohol. Jag tänker ju inte göra något utav det men det faktuma att dessa tankar ännu finns där säger så jävla mycket om hur jag egentligen mår...
 
Så just nu sitter jag och kollar på islandshästar, undviker de som liknar Mósi och drömmer om lyckligare dagar.
Har någon av er erfarenhet av att läsa på distans?
hojta gärna till då i så fall ♥
Kommentarer
Amanda:

Jag har distanserfarenhet! Även om det inte går sådär superbra för mig just nu, men det går ändå lite framåt. Utan distans skulle jag bara stått still. Har du någon vettig studievägledare du kan prata med? jag tror det är bästa vägen för att hitta hur det skulle funka bäst där du bor. jag fick smita in på komvux ett år tidigare till exempel, annars är det någon annan avdelning som har hand om distansstudier.

hör av dig om du vill prata mer! <3

Linnéa Törebrant:

Vill du ha besök på höstlovet..? <3