ietthavavrosor - saknar dessa vackra varelser

saknar dessa vackra varelser

publicerat: | Kategori: tankar
 
Jag har på senaste tiden varit nära att avlida på grund utav saknaden efter hästar. Är uppväxt med dessa stora varelser, gick som liten under magen på mammas småtokoiga hästar, haft armarna runt deras stora huvuden och skadat mig nästan för många gånger.. men vad gör en bruten arm när hästarna dränker en i deras vilkorslösa kärlek?
 
Saknar min fd. häst så mycket att jag snart går sönder. Hans tjocka man, rullningarna hos tränaren innan sadeln knappt hunnit tagits av och dom där jävla ögonen! Åh, vad jag saknar min prins 
 
Just nu när jag är nere i depresionen igen saknar jag hästarna ännu mer än vanligt. För det finns ingen terapi som är bättre än att få borra in huvudet i sin hästs man och gråta samtidigt som en andas in den där underbara doften.
 
Åh, älskade varelser
Kommentarer
✝ Alyssa ✝:

Åh känner så igen det där ..

Svar: :/ <3
cupcake

FELICIA I:

SVAR;

Ja, Farello är en riktig skönhet. Bästa unghästen!

Caroline:

Alltså detta är sjukt skumt haha men jag har också mått asdåligt ett tag och haft hästar lite som en räddning. Vad jag fattat så går du väl också på vasa i gävle? Isf är du välkommen att hälsa på min lilla Turbis någon gång och bara mysa, han är som värsta terapihästen när han vill!

Svar: jaa det gör jag o:åhh, tack va go du är och vilken skönhet din häst är! jaa..hästar är nog världens bästa mot sorg och jobbiga tider. underbara varelser!:')
cupcake

Ida - Hon som föddes med LKG:

härliga bilder :)

Svar: åh, så mycket! :)
cupcake