ietthavavrosor - om jag blir ett spöke ska jag bli fotomodell

om jag blir ett spöke ska jag bli fotomodell

publicerat: | Kategori: tankar
 

Fryser, ser på medans ärren sakta blir lila i kylan och lyssnar på Winnerbäck sjunga om ett tråkigt paradis. Hade tänkt sätta mig ned och skriva någonting vackert och vettigt men det är inte så lätt när tårarna som vägrar falla gör hela världen otydlig. Jag vet inte riktigt vad jag har och säga nu mer än att jag önskar livet inte var så här just nu. Svårt. Det är vad det är, inte riktigt någonting jag älskar om jag ska vara ärlig men varför skulle livet bry sig om det?

Skulle vilja lägga med ned och läsa kapitulera omedelbart eller dö men som sagt är hela livet otydligt och eftersom att den boken är mitt liv är även den suddig. Har du någonsin försökt läsa en bok när den är suddig? Nej, inte jag heller men jag tror inte att det är lätt. Fast i och för sig; vad vet jag egentligen? Är bara en av många sorgsna tonåringar med trasigt hjärta och envisa tårar som vägrar falla. Vad vet vi egentligen? Kanske vi vet en massa saker, trots allt finns det historia bakom detta trasiga hjärta och envisa tårar men för det kanske vi inte lärt oss någonting. Jag har nog inte det, jag gör trots alls samma misstag om och om igen.

Få upp hoppet alltså. Tro på en människas ord och sedan gå sönder igen när jag inser att människor åter igen kastat en lögn i mitt ansikte. Smärtsamt är vad det är och ganska idiotisk om jag får säga det själv. Samma människa, samma lögner, samma känslor och samma resultat varenda jävla gång. Så jag har nog inte lärt mig någonting, för vem skulle utsätta sig för denna smärta så många gånger om denne lärt sig någonting? Ingen.

xoxo
ett hopplöst fall