ietthavavrosor - sååå; nu är min arm vacker igen

sååå; nu är min arm vacker igen

publicerat: | Kategori: övrigt
 
 för att pandor (även lite defekta) gör allting vackert igen. om du sedan lägger till texten 'panda da panda' så blir det bara ännu vackrare. och fabulöst! because... "ta mitt ord i stället för ditt liv"
 
vi firade minijul, det fanns henna  .....
och ursöta 'råttor'
mmmh
därför
Kommentarer
Linnéa Törebrant:

Skulle kommentera på inlägget under men det gick inte.
VILLE BA SÄGA ATT JAG SAKNAR DIG SÅ JAG DÖR. Mitt hjärta typ krossas och vrids om och går sönder 10000 gånger när jag ser dig. Fan vad jag saknar dig.
Sen måste jag bara säga att jag sitter på psykologin och undrar precis SAMMA sak. VARFÖR valde jag detta? Sitta i ett rum med folk som är idioter. "Men vadå, om man är deprimerad, är det typ som att man är ledsen hela tiden??!
"Men vadå, om man har ätstörningar, de är väl bara att börja äta?
"Men vadå, om man har borderline och är inne i en manisk period, det är väl jääättebra för då får man ju massor gjort, eller hur?!"

MINA KLASSKOMPISAR ÄR SÅ TRÖGA JAG ORKAR INTE. Men jag älskar dig. Glöm inte det min finaste <3

Svar: alltså bby, kom och bo med miiiig!!!! fy fan vad jag saknar dig. är det ok om jag kidnappar dig ellääääär!!! vad har du för planer över jullovet?alltså fuck psykologi och fuck idiotiska människor. det suger. typ mmh..men det är ju skitlätt för folk med ocd att bara 'inte göra som tvången säger åt dom' joo..fast NEJ! åhh. idioti.

bbyyyy, sluta bo så långt bort:( </3
cupcake

Linnéa Törebrant:

Ååååhåååhåååhhhh. Jag ska till Finland över jullovet. Men jag kommer hem den 2-3 December. Om du har möjlighet att träffa mig i Sthlm då så kanske jag kan bo hos dig ett par dagar tills skolan börjar?! Eller så kan vi hämta upp dig i Sthlm så kan du hänga med till Nyköping några dagar?! Vore sååå awesoooome.
PÖÖÖSSSAAAR till dig min finasteeeee, fan vad jag saknar dig *gråter lite* <3 <3 <3

Linnéa Törebrant:

2-3 Januari menar jag, blev så jävla excited över min ide att jag skrev fel höhöhö... <3

Svar: well jag har lite ekonomisk kris atm D; men kanske kan lyckas ta mig till dig ändå om jag får pengar i julklapp av familjen.. o.o vi får se, hoppas ja kan :***
cupcake