ietthavavrosor - På ungdomsmottagningen hittar jag och Lovely en broschyr om nåt som heter Klamydiadagen. ”Jaha”, säger Lovely förvånat. ”Well, why not. Jag är så jävla trött på Nationaldagen.”

På ungdomsmottagningen hittar jag och Lovely en broschyr om nåt som heter Klamydiadagen. ”Jaha”, säger Lovely förvånat. ”Well, why not. Jag är så jävla trött på Nationaldagen.”

publicerat: | Kategori: övrigt
 
åh, älskade lovely ♡
 
Sitter inne i ett kallt klassrum uppe på 400 och som alltid frågar jag mig själv varför valde jag psykologi? Känner mig mest irriterad och idiotförklarar människor som inte har någon aning om psykiska sjukdommar. Fast om jag ska vara ärlig är jag väl mest avundsjuk på dom...
 
här har ni en bild på katter. le. dom är söta. dom gör dig glad. BLI GLAD :'D
 
Hur det än är ska vi nu analysera en fiktiv person ur något psykologiskt perspektiv. Jahapp. Så spännande. Detta är dock någonting jag gör automatiskt när jag kollar på filmer, särskilt tecknade vilket jag ser på mest. Älskade Disney. Så egentligen skulle jag kunna skriva ner alla mina tankar om anna från frozen, men hur kul skulle det vara egentligen? Skulle det inte vara lite mer fabulöst att analysera Luna eller Fluttershy från MLP? Eller varför inte Cas från SPN? Vi kan ju även köra på 'girl, interrupted' och idiotförklara deras skildring utav någon med borderline? Finns många val men noll ork. Vill-inte-detta!
Kan även analysera Lovely från kapitulera omedelbart eller dö
så här skulle min analys lyda:
hon är fabulös
slut.