ietthavavrosor - hej hopp, livet är fan inte på topp

hej hopp, livet är fan inte på topp

publicerat: | Kategori: tankar
 
Kände inte för att uppdatera när jag mått dåligt, ville på något vid försöka få bloggen att vara lite mer positiv. Kanske lite falskt men vet ju själv hur enkelt det är att dra ner andra människor i skiten och kände helt enkelt inte för det. Ger upp nu dock, verkar inte som att denna svacka tänker gå över inom den närmsta tiden. Så hej hopp, allt suger och jag är på otroligt dåligt humör för det mesta. party!

Just nu väntar jag utanför skolkuratorns rum, behöver hjälp med skolan och csn. För tydligen är jag eventuellt tvungen att betala dom, skolan hade nämligen inte anmält att jag bara pluggar på halvtid nu. Så det suger ju lite smått. Jag har liksom inte dom pengarna på kontot och det kom bara så otroligt olägligt. 

Soc har nämligen äntligen kontaktat mig, har fått den gamla utredningen (ska visa delar av den..stavningen och grammatiken är en skämt!) och en ny person där som ska utreda allt. Tydligen blivit beviljad det jag sökte om i MARS men inte hört någonting från dom efter det. Dock verkar den nya personen jag träffat där riktigt fantastisk, så hoppas att allting kommer genomföras denna gång. För orkar inte gå igenom mer med dom nu..känns som att dom krånglat till allting tillräckligt mycket nu.

Vad mer....öhm, har fortfarande inte fått kramat en panda? :/