ietthavavrosor - vad betyder en kyss?

vad betyder en kyss?

publicerat: | Kategori: tankar
 
Jag har aldrig någonsin sett en kyss som någonting romantiskt eller speciellt, istället ser jag på det som exakt vad det är; två människors läppar som rör vid varandra. Inte så olikt en kram, egentligen. Kramar våra vänner göra vi alla och kommer alltid göra, så varför är det så fel att kyssa sina vänner? Egentligen.
Varför ses det som "konstigt" eller till och med "äckligt"?
Det är en seriös fråga, för jag förstår verkligen inte vad som är så otroligt fel med det. För mig en kyss en kyss, inte en känsla. Självklart kan det finnas känslor och sådant inblandat men själva kyssen är inte direkt en känsla?
 
Jag är inte direkt en romantisk eller kärleksfull person, inte när jag är nykter i alla fall..Så att jag just nu hoppas att på att de få sekunder våra läppar möttes skulle betyda någonting, är surrealistisk. Det är fel, så otroligt fel! Det ska inte hända mig, jag ska varken tro, hoppas eller känna någonting, någonsin! Jag hatar känslor så otroligt mycket, de gör livet så komplicerat och de är så onödiga. Ångest, ilska, sorg, förvirring, tomhet; vad är de bra för? Visserigen har vi lycka, kärlek och sådant men de slutar allt för ofta i en av de mer negativa känslorna. Till exempel kärlek; "antingen spenderar du hela livet med en person eller så förlorar du din bästa vän", chansen är störst att du förlorar din bästa vän och hamnar i de negativa känslorna.
 
Jag vet inte varför men för mig har det aldrig varit värt det, särskilt inte med mina erfarenheter hitils. Visst, jag är 'bara arton år ung' och jag kanske 'ändrar mig när jag blir äldre' och det är okej men som det är nu står jag fast vid att just kärlek är överskattat och alltid leder till negativa saker.
 
Fast det är väl allt för ofta så att de människor som hatar kärlek mest är de som är mest rädd för det. Vilket visserligen är sant för mig del, jag vet att det aldrig håller och jag vet hur lätt folk hamnar i depprisioner. Förstå hur jag skulle må? Det är verkligen inte värt det för min del. Även om jag får några sekunder igår tänkte att det kanske inte är så hemskt så sitter jag nu idag med ett hål i hjärtat, dumförklarar mig själv, hatar mig själv och saknar en idiot så otroligt mycket.
 
Så det är väl trevligt :)