ietthavavrosor - uppdatering

uppdatering

publicerat: | Kategori: tankar
 

Vill be lite om ursäkt för att uppdateringen har varit sjukt dålig. Har behövt tänka över vad jag egentlihen vill med bloggen: fortsätta ha den privat och halv anonym eller göra den mer ofentlig och berätta om vem jag faktiskt är. Nej, bloggen har aldrig varit 100% anonym men har inte berättat mitt eller mina vänners namn. Detta valde jag att göra då det ännu finns så mycket många idioter där ute med dömande och idiotiska tankar kring självskadebeteenden. Har dock insett att om jag är öppen med min historia och erfarenheter kanske jag kan få en insränkt människa att öppna ögonen. I så fall skulle inte mina fem helvetiska år varit helt i onödan. Kanske jag även kan inspirera någon annan i min situation att fortsätta kämpa? Det låter så cheesy men om jag kan hjälpa en enda människa så är jag redo att ta all skit.

Så ja; jag kommer snart skriva om vem jag ät och sluta gömma mig för er. Även uppdateringen kommer förbättras (dock vill jag bara berätta att blogga från mobilen när en har en spotlife blogg är en rent jävla helvete)

Har varit i Taize en vecka nu, ångesten är enorm då jag är hemma om enbart några få timmar. Låter kanske lite konstigt; men hem ger mig enbart ångest efter att jag fått uppleva ren lycka och träffat nya vänner. Gråtit i timmar på bussresan hem och saknaden är näst intill outhärdlig. Vill bara tillbaka dit!

Inlägg som snart kommer upp:
- vanliga missförstånd kring skälvskadebeteende
- vad är egentligen ett självskadebeteende
- min historia
- hur jag känner kring att jag idag (eller ja.. natten mellan idag och imorgon) är sex jävla månader självskadefri!
- olika metoder för att sluta självskada
- fler överlevnads låtar
- mina tankar och åsikter om pro-sjukdom hemsidor (har nog rätt provocerande tankar kring detta)
- taize inlägg (såklart) med blder och delat av mina tanket som jag skrev ner när jag var där och nu på bussen på väg "hem".
- hur jag tänker kring kristendom och självskadebeteenden/ självmord
- tankar kring självmordsförsök

osv. har ni några tankar kring inlägg ni skulle vilja läsa är ni mer än välkomna att komma med tips i kommentarsfältet :)