ietthavavrosor - tillbaka till blogg.se

tillbaka till blogg.se

publicerat: | Kategori: övrigt
 
Spenderade några timmar av mitt liv igår med att fytta över inlägg från min gamla blogg över till denna. Och nu spenderar jag ännu fler timmar utav mitt liv med att stirra på html och css koder i ett försök att koda om bloggen. Inser nu hur otroligt svårt det egentligen kan vara och vill ge fd. mig en klapp på ryggen och berätta hur grym jag nu tycker att jag var då. Kunde då spendera tio timmar på att göra en bloggdesign åt människor jag inte alls kände, enbart för att jag tyckte det var kul? fun fact; gjort bloggdesigner tidigare åt bl.a. ztreliin mfl.
 
Så varför bytte jag bloggportal?
Tröttnade till slut på spolifes reklam, deras app, hur begrensad jag var när det gälde designen och hur segt allting var. Kände även att i och med bloggens nystart ville jag flytta och designa om allting, så det kändes mest naturligt att gå tillbaka till blogg.se som jag känner så väl att jag skulle kunna blogga i sömnen om jag så behövde. Inte för att jag kan komma på någon anledning till att jag någonsin skulle mehöva göra det men om jag skulle behöva göra det så skulle jag troligtvis klara av det..partytrick
 
Det kommer troligtvis ta någon dag innan allting är klart, så tills dess får ni mer än gärna försöka ha lite överseende med hur allting ser ut och att bloggen till och från inte kommer fungera alls (har en tendens till att lyckas förstöra allting innan jag får vissa koder att fungera)
 
men hoppas väl att ni står ut med det och fortsätter följa bloggen
Kommentarer
Penny Lomfalk:

test

Svar: kort svar
cupcake

Penny Lomfalk:

test

Svar: test svar


svar
cupcake