ietthavavrosor - august 2014

tänk att livet kan få en att le trots att en inte fick krama en storögd panda

publicerat: | Kategori: happy tea time
 
en söt stan fylld av söta människor är mina exakta tankar om Nyköping.
Denna helg alltså. wow! Sådan lycka har jag inte upplevt sedan jag kom hem ifrån Taizé och sådan lycka är precis vad jag har varit i behov utav ända sedan jag kom hem ifrån Taizé. Min ångest, mina tvång, mina impulser och deppresionen har blivit så mycket värre den senaste månaden. Mirakulöst nog kände jag inte av någonting av de sakerna denna helg. Vilket är en sådan lättnad att jag är nära på att börja gråta!
 
Åkte ner till Nyköping i Fredags vilket tyvärr innebar att jag missade min chans att skrika ut allt mitt hat mot Nazisterna i SVP. Dock vet jag egentligen att jag inte skulle klarat av att stått där på torget, särskilt inte när polisen beter sig som dom gör. Vidrigt! Dock har jag skuldkänslor för att jag inte var där men försöker intala mig själv att jag inte skulle kunnat gjort någonting vettigt ändå då jag troligtvis skulle fått en ångestattack p.g.a. mängden folk där. Det kommer ju dock komma upp nya chanser att få skrämma nassar, för dom ska tydligen ha rätt att få sprida sina äckliga åsikter i detta land. hat.
 
Min helg var dock fabulös och jag fick ur mig en hel del av min ilska på partierna, troligtvis kommer Linnea och Amanda aldrig mer vilja höra ett ord mer om politik efter denna helg...oops?
För er som inte vet träffades Amanda, Linnea och jag varandra på den trettio timmars bussresan till Taizé och jag har verkligen saknat dom! Tyvärr bor dom tre timmars tågresa bort men jag kände att jag inte klarade mig längre utan dom och struntade i att ekonomin egentligen inte alls höll för denna resa. Var i behov utav att komma hemifrån och slippa alla demoner här hemma.
 
Så vad har vi gjort?
- Ätit alldeles för mycket
- Tagit en sjuk mängd bilder
- Min kjol valde att fladdra uppe på ett berg så jag flashade mitt fabulösa ass för alkolisterna, fick en applåd och impulser att attackera de alla.
- Druckit te
- Pratat så mycket att jag inte tror jag kommer ha ord kvar för resten utav året
- Sett på Disney filmer
- Jag har fått sova under ett 'bolltäcke' och avled skönhetsdöden
- Gått igenom hela staden på några timmar
- Ätit tragiskt god glass, så kommer aldrig mer kunna äta glass hemma och njuta utav den då jag vet att det finns godare glass i Nyköping. Sorgligt
- En av de människor jag ser upp till mest följde mig på instagram och jag var tre sekunder från att störtgråta utav lycka. Enflickasomärstark, en flicka som hjälpt mig stå emot självskadan utan att ens veta om det. En flicka som hela världen borde se upp till och älska.
 
Tyvärr fick jag inte krama en älg eller dansa med några pandor, sorgligt.
Träffade dock snubbiga snubbar på vägen hem och satt med tårar i ögonen och ångest på tåget..kommer ett inlägg kring det senare när jag har orken till det.
 
    
På något vis hamnade vi på en 'fest' i en skog med en mängd människor som varken Linnea eller Amanda kände, chockad. Var anti allt när ordet 'neger' kom upp, när bilder och tamponger eldades upp och när musiken var sämre än valaffisherna i år (illa alltså). Efter lite alkohol vart det hela mer uthärdligt dock och mot slutet hade jag så otroligt kul att jag inte ens ville lämna skogen och alla människor. Trots att en alldeles för ung människa hade spillt ut vodka över mig. Ironiskt med tanke på att jag någon minut innan sagt att jag ville ha vodka. Be careful what you wish for..eller hur är det nu igen?
 
Vill förövrigt absolut inte promota alkohol! Det är varje individs val jag skulle aldrig någonsin försöka övertyga er till att dricka. Har sjukt respekt för de människor som står emot trycker och väljer att inte dricka, som till exempel Amanda. Jag är dock arton och har gjort det valet att dricka alkohol, dock kan jag stolt säga att jag är ansvarsfull (oftast) och håller fast vid mina principer oavsett mängden alkohol. Kände att det var viktigt att nämna detta när jag pratar om en fest då det tyvärr i dagens samhälle är en norm och då jag absolut inte vill vara en del utav samhällets inställning som anser att tonnåring ska dricka alkohol för att passa in.
 
Ostrukruterade inlägg sker när ångesten är och hälsar på
vilket den valde att göra direkt när jag kom hem
fuck
 

Kommentera inlägget

i en rosa lägenhet

publicerat: | Kategori: happy tea time
 
 
Sitter just i detta nu i en rosa lägenhet mitt ute i ingestarns. Är hemma hos Linnea alltså. Inte träffat henne eller Amanda sedan jag var i Taizé och gawhd vad jag har saknat dessa två varelser! De är så fina att jag vill dö och att spendera tid med dom är precis vad jag behöver just nu. Uppdateringen har varit kass, ja och anledningen till det har helt enkelt varit att jag inte varit stabil nog att skriva någonting annat än sorgliga, depprimerande och ångestfyllda inlägg; vilket jag inte haft någon lust att dela i rädsla för att trigga andra. Dumt? Ganska så...
 
Nåja, har fotat lite och ska troligtvis fota lite mer senare vilket innebär att bilder kommer komma upp senare när jag haft tid, ork och lust att redigera de.. Har inlägg att skriva klart också, ska försöka komma ihåg de på tåget. Så kanske någonting vettigt kommer upp snart, har sjukt mycket tankar och åsikter att få spy ut just nu!