ietthavavrosor - october 2013

Efter år i skuggan fick jag äntligen ett leende på mina läppar

publicerat: | Kategori: musik för överlevnad
 

Har inte kunnat skriva ett inlägg om denna händelse, då den var bortom ord! I söndags fick jag äntligen se honom, min hjälte – Lars Winnerbäck. Det var, helt utan överdrift, det finaste ögonblicket i hela mitt liv. Han är så fantastisk, hans texter, hans melodier och hans röst är det finaste som finns på denna planet. Han är mitt ljus i den mörka tunneln som kallas livet i depression.

Stod näst längst fram, men mamma bakom mig och apa på min vänstra sida. Otrevlig människa bredvid mig som förstörde upplevelsen lite, men såhär i efterhand spelar det ingen roll. Vad som spelar roll är att jag fick ögonkontakt med honom, med min hjälte!!! Kan ni förstå detta?

Ska leva på detta ögonblick länge nu.

Kommentera inlägget

full med tankar

publicerat: | Kategori: tankar
 

jag är ett spöke, helt genomskinlig, helt osynlig. Ingen märker mig, ingen bryr sig. Fast varför skulle de? Vem skulle någonsin lägga märke till en överviktig, jobbig val? Jag vet att jag aldrig någonsin skulle gjort det. Jag skulle nog aldrig pratat med hen, jag hade nog också behandlat denne som ett spöke.

Så jag förstår de. Min fulhet. Min elakhet. Min egoism. Min kritik. Min tråkighet, men mest - min tjockhet, Usch, vem fan skulle någonsin välja att ens prata med mig om det fanns andra i närheten.

Snäkla. Kan någon bara ge mig två burkar sömntabletter; så jag kan klunka net se tillsammans med den vidriga vodkan som står bredvid mig.

Nej, jag vill inte mer. Ingen annan vill heller att jag ska orka detta mer, så vad fan - låt mig bara lyckas

kan vi ta ett moment till att förstå att jag var full när jag skrev detta?
damn, dat stavning!

Kommentera inlägget

tumblr, åh älskade tumblr.

publicerat: | Kategori: övrigt
 

time-travelingbananas:

cunicular:

New Zealand is the worst with ridiculous puns seriously we can’t help ourselves we have a town called Bulls and everytime we drive through there I just

 

image

 

Oh god, we’re in Bulls…

image

WHY

image

BULLS JESUS CHRIST

image

 

ARE YOU FUCKING KIDDING ME BULLS??

image

 

THAT IS A POLICE STATION BULLS CRIME PREVENTION ISN’T A JOKE

 

image

 

FOR FUCKS SAKE BULLS GET OUTTA MA FACE

As much as this town fucking annoys me, it’s understandabull.